Працюємо разом з іноземними партнерами для допомоги дітям громади: Підготовка шкіл до соціальної зґуртованості

За ініціативи Донецького селищного голови Анатолія Петровича Наздрачова  у Донецькому ліцеї №1 здійснено проєкт «Підготовка шкіл до соціальної зґуртованості», реалізований Фондом Terre de hommes в Україні за підтримки «EU4ResilientReqions – Програма спеціальної допомоги Україні», яка виконується німецькою федеральною компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit» (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

Ми дуже вдячні за підтримку освітньої сфери нашої громади  зі сторони Федерального міністерства розвитку співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), а також GIZ. Нам дуже важлива реалізація проєкту «Підготовка шкіл до соціальної зґуртованості».

Хочемо, щоб створене у Донецькому ліцеї №1 безпечне ігрове середовище було для наших дітей місцем, де вони будуть почувати себе в безпеці, та матимуть можливість отримати психосоціальну підтримку.

Сьогодні кожне досягнення, відданий вчинок – заради ПЕРЕМОГИ!

Дякуємо директору ліцею Мальчуженко Ларисі Олександрівні та колективу закладу за те, що невтомно працювали 24/7 та створили безпечний освітній простір!

Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за можливість радіти кожному новому дню!